Nieuwe clubtour van Kyteman Orchestra in najaar

11-07-2012 @ 22:37

Na een uitverkochte clubtour in april en hoogtepunten op Pinkpop en North Sea Jazz kondigt The Kyteman Orchestra nieuwe shows aan in de tweede helft van dit jaar.

The Kyteman Orchestra doet dit najaar de volgende podia aan: 4 en 5 oktober Carré in Amsterdam, 8 november De Vereeniging in Nijmegen, 15 november Crossing Border in Enschede, 16 november Crossing Border in Den Haag, 24 november de Doelen in Rotterdam en 21 december de Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop voor de shows in Carré en Crossing Border in Enschede is inmiddels begonnen. De kaartverkoop voor de overige shows begint a.s. zaterdag 14 juli via de betreffende zalen.

De clubtour van The Kyteman Orchestra in april was volledig uitverkocht, hoogtepunten werden daarna behaald op Pinkpop (Volkskrant: “Kyteman is op dit moment op muzikaal gebied onbetwist het beste wat Nederland te bieden heeft”) en op North Sea Jazz ging de immense en volle Maas vol voor Kyteman en zijn 50-koppige orkest. (NRC: “Kyteman is een fenomeen”).
Naast eerder genoemde festivals staat het orkest dit jaar ook nog op Dranouter in België, Lowlands en Brabant Open Air.

Clubtour THE KYTEMAN ORCHESTRA
04 oktober Carré – Amsterdam
05 oktober Carré – Amsterdam
08 november De Vereeniging – Nijmegen
15 november Crossing Border – Enschede
16 november Crossing Border – Den Haag
24 november De Doelen – Rotterdam
21 december De Oosterpoort – Groningen

http://kyteman.com/home

downloadlink album