NL: Eenmalige Carre-concert Nick & Simon ook direct live in 16 bioscopen

27-04-2012 @ 12:10

Het eenmalige concert dat Nick & Simon 19 september zullen geven in Koninklijk Theater Carré, was binnen een half uur uitverkocht. Omdat er geen ruimte is voor een extra concert, is er door Nick & Simon gezocht naar een creatieve oplossing om de vele teleurgestelde fans toch een kans te geven om het concert mee te beleven.

19 September hebben de fans die geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor Carré de unieke mogelijkheid het concert live mee te beleven in de bioscoop. Niet alleen het concert zal live te volgen zijn, ook de binnenkomst en rode loper ceremonie zullen te zien zijn. In 16 bioscopen verspreid over het hele land is het event mee te beleven.

Kaartjes voor deze unieke belevenis kunnen morgenochtend vanaf 10.00 uur besteld worden via de geselecteerde bioscopen:

Wolff CineStar Enschede
Wolff Utrecht Catharijne
Pathé Breda
Pathé Eindhoven
Pathé Maastricht
Pathé Schouwburgplein Rotterdam
Pathé Arnhem
Pathé Groningen
Pathé Tuschinski Amsterdam
Pathé Cinema de Kroon Zwolle
CineMec Ede
Pathé Zaandam
Pathé Buitenhof Den Haag
Pathé Tilburg
JT Heerhugowaard
JT Carolus Nijmegen

Op 19 september laten Nick & Simon zich tijdens het eenmalige concert begeleiden door hun uitgebreide band, maar er is ook ruimte voor een intieme akoestische set. Naast een aantal nieuwe liedjes van het album “Sterker” komen de vele grote hits uiteraard ook voorbij. Een concert waar iedere Nick & Simon fan gewoon bij wil zijn. Bovendien in het mooiste theater van Nederland dat dit jaar zijn 125 jarige jubileum viert.

www.nickensimon.nl