NL: Nieuwe single Nick & Simon - Alles overwinnen

04-08-2012 @ 22:28

3 Augustus is de gloednieuwe single van Nick & SimonAlles overwinnen” op diverse radiostations in première gegaan. Deze nieuwe single is de voorloper van het op 21 september te verschijnen vijfde Nick & Simon album “Sterker”. “Alles overwinnen’’ is vanaf nu te downloaden op diverse platforms en is vanaf 10 augustus ook als cd-single verkrijgbaar. De bijbehorende zomerse videoclip is als bonus cd-rom track op de cd-single te vinden!

Het nieuwe album “Sterker” zal op wel heel bijzondere wijze op 19 september gepresenteerd gaan worden in het jubilerende Koninklijk Theater Carré, dat dit jaar haar 125-jarige bestaan viert. Dan geven Nick & Simon een bijzonder concert dat begin mei al in het recordtempo van 30 minuten uitverkocht. Daarna kondigde het duo aan dat fans het evenement mee kunnen beleven in maar liefst 17 bioscopen in het land, gelijktijdig met het Carré concert. Omdat ook dit een groot succes blijkt te zijn, bij de keten Pathé zelfs het snelstverkopende live-event ooit in ons land, is er besloten om hieraan nog eens 38 bioscopen verspreid over het hele land toe te voegen. Dat betekent dus concreet dat liefhebbers van het duo in 55 bioscopen door het hele land het unieke muzikale feestje rond de introductie van “Sterker”, inclusief de binnenkomst op de rode loper, mee kunnen gaan maken! Daarmee is het voor het eerst in de Nederlandse bioscoopgeschiedenis dat er zoveel bioscopen mee doen aan een live-event! 

Het album “Sterker” is momenteel al te reserveren door de speciale Nick & Simon card aan te schaffen. Daarmee ben je verzekerd van de speciale limited edition versie van het nieuwe album met o.a. twee extra tracks en een 32-pagina booklet, plus de dvd met de “Wisseloord Sessies - deel 2”. Ook krijg je via de Nick & Simon card toegang tot een voor anderen afgesloten deel van hun website met daarop unieke content en dagelijks kans op interessante prijzen!

Alle bioscopen en adressen voor het evenement zijn te vinden op zowel www.nickensimon.nl als op www.carre.nl.

downloadlink single