Braziliaanse internetsensatie Michel Teló op #1 in Nederland

06-01-2012 @ 17:44

Een aantal weken geleden had nog niemand in Nederland van Michel Teló gehoord, sinds deze week voert de Braziliaanse popster de Nederlandse hitlijsten aan met zijn aanstekelijke ‘Ai Se Eu Te Pego (Noossaa!)'. De 26 jarige Teló schrijft hiermee geschiedenis: nog nooit stond een Braziliaanse artiest op # 1 in de singlelijst in ons land.

Youtube en de video van “Ai Se Eu Te Pego” speelde een belangrijke rol in het stormachtige succes van het liedje. De video - die bol staat van het vrouwelijk schoon - is maar liefst al ruim 102 miljoen keer bekeken op het populaire videokanaal en daar komen elke dag meer dan 1 miljoen kijkers bij. Het bijbehorende dansje werd afgelopen maanden door diverse topvoetballers - waaronder Cristiano Ronaldo - uitgevoerd na het scoren van goals. Inmiddels circuleren tientallen video’s op internet met de bewegingen van Noossaa!

In ons land is de single uitgebracht door CNR Entertainment, het oudste zelfstandige muzieklabel in Nederland: “ We vieren in 2012 ons 75 jarig bestaan en dit een prima start van ons jubileum. Wij proberen Michel zo snel mogelijk over te halen voor een TV optreden en een concert. Makkelijk wordt dat niet want die jongen is onwaarschijnlijk druk op moment”, aldus directeur Maarten Steinkamp

Bekijk hier de clip van ‘Ai se eu te pego

http://www.micheltelo.com.br/

http://twitter.com/micheltelo

downloadlink single