Platina single voor Michel Teló

19-01-2012 @ 09:30

Nadat de Braziliaanse sensatie Michel Teló binnen de kortste keren al een gouden single wist te scoren, is zijn #1 hit Ai Se Eu Te Pego inmiddels ook de grens van platina gepasseerd.

Deze award zal hem door CNR Entertainment eind deze maand op de muziekbeurs MIDEM in het Franse Cannes worden uitgereikt. Deze week is het album Na Balada al digitaal verschenen, de CD ligt 27 januari in de winkel. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om Michel Teló naar Nederland te halen voor een concert.

Het ene na het andere Europese land valt als een blok voor de Braziliaanse zanger. Na # 1 in Italië, Griekenland en Spanje, staat "de zomersingle-in-de-winter" ook op # 1 bij onze zuiderburen. In Duitsland staat de single inmiddels binnen drie weken op de 2e plaats terwijl in Frankrijk Ai Se Eu Te Pego vanaf de 3e positie deze week een gooi naar de eerste plaats in de hitlijst doet. Teló heeft inmiddels ook een Engelse versie opgenomen. Deze zal echter niet in Nederland worden uitgebracht. "Wij houden het lekker bij het origineel, de taal is juist het speciale karakter van deze song", aldus een woordvoerder bij CNR.

http://www.micheltelo.com.br/

downloadlink single

downloadlink album