Volgende stap voor Nederlands talent Tino Martin

07-06-2013 @ 09:24

Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. Tino zingt een nummer mee en vanaf dat moment is er bij hem geen twijfel meer mogelijk: dit wil hij de rest van zijn leven doen. Op 16-jarige leeftijd – met inmiddels al twee jaar podiumervaring – wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en maakt hiermee naam in de regio.

Ook wint Tino dat jaar de finale van Hennie Huisman’s Soundmix Showmet een nummer van René Froger. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino veel op. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. Hij werkt in deze periode aan zijn eigen fanbase. In 2009 vestigt Tino definitief zijn naam als “live-artiest” door een aantal uitverkochte optredens met live orkest in het Concertgebouw Den Haag en in Het Paard van Troje. Met als gevolg lovende kritieken van zijn publiek en de landelijke pers.

2013: Tino tekent een meerjarig contract bij Studio One en CNR entertainment. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak en werkt dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie werpt vruchten af met zijn nieuwe single ‘Doe wat je wil’. Een lekkere meezinger. Naast deze single werkt hij met zijn team aan het eerste album dat dit najaar uit moet komen.

http://www.tinomartin.nl/home/

downloadlink single