BZB en Bouncing Souls support acts voor Dropkick Murphys

22-12-2011 @ 20:46

Op zondag 5 februari 2012 komt de Amerikaanse punkband Dropkick Murphys voor een concert naar Klokgebouw Eindhoven. Behalve de Amerikaanse punkrockers van Bouncing Souls, warmen ook de Brabantse gangmakers van BZB het publiek op voorafgaand aan de show van Dropkick Murphys. De afterparty wordt verzorgd door DJ Gusztav

Zeventien jaar geleden ziet BZB, afkomstig uit Volkel en Uden, het levenslicht en inmiddels zijn vele zalen, feesttenten, clubs en festivals vereerd met een bezoek van deze dwaze band. Wat je ziet tijdens een live-show van BZB is volop theater en absurditeiten, wat je hoort is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid. Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken, iets wat duidelijk hoorbaar is op hun laatste cd BART. Daarmee is BZB het perfecte voorprogramma voor Dropkick Murphys, zeker in Eindhoven. Maak je borst maar nat. Ondergetekende, ook opgegroeid in Volkel en Uden, garandeert een groot feest.

De punkrockers van Bouncing Souls vierden in 2009 hun porseleinen jubileum en gaan dus al een tijdje mee. Hun uitstekende live-reputatie leverde hen in 1997 een platencontract op en in de jaren daarna groeide Bouncing Souls uit tot een vaste waarde binnen de scène. Verplichte kost dus voor houders van een seizoenkaart voor overtuigende en feestelijke live-shows. DJ Gusztav staat bekend om zijn spetterende Balkan-sets. Optredens op onder andere Lowlands, Paaspop, Solar en Oerol staan reeds achter zijn naam en speciaal voor het concert van Dropkick Murphys duikt Gusztav zijn Keltische folk/punk verzameling in om de avond van zondag 5 februari 2012 tot een passend besluit te brengen. Reken op een feestje wat het midden houdt tussen St Patrick's Day en Kees van Hondt.

Dropkick Murphys + BZB + Bouncing Souls + DJ Gusztav
Zondag 5 februari 2012
Klokgebouw, Eindhoven
Entree: € 39,60 (incl. servicekosten)
Aanvang: 17.30 uur