Extra kaarten MOTÖRHEAD concert in de verkoop

17-10-2011 @ 22:30

Voor het concert van de legendarische Engelse metal formatie Motörhead op zaterdag 29 oktober in de IJsselhallen Zwolle zijn extra kaarten in de verkoop gegaan. Vanwege de grote productie is besloten om het optreden te verplaatsen naar een grotere hal binnen het complex van IJsselhallen Zwolle. Hierdoor hebben nog meer liefhebbers de mogelijkheid het concert bij te wonen.
Als klassieke heavy-metal band wist Motörhead eind jaren 70, begin jaren 80 als een van de eersten de energie van punk met metal te combineren. De band tourt nog steeds succesvol de hele wereld rond onder de bezielende leiding van zanger en cultfiguur Lemmy Kilmister.

Op zaterdag 29 oktober is de band te zien zijn in IJsselhallen Zwolle. Gedurende deze avond zal de formatie hun cd “'The World Is Yours'” presenteren en uiteraard vele bekende nummers ten gehore brengen.

In het voorprogramma zal de Nederlandse band Dead Mans Curse optreden. Deze band brengt rijke, melancholische zang en zware muziek met onmiskenbare invloeden van all-time helden als Ozzy Osbourne, Guns 'n Roses en Alice in Chains. www.deadmanscurse.com/home.html

De zaal is geopend vanaf 18.30 uur.

Voorverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service via 0900-3001250 (45cpm), de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. De entreeprijs bedraagt EUR 45,00 in de voorverkoop en  EUR 50,00 aan de avondkassa (excl. servicekosten).

Motörhead
Zaterdag 29 oktober 2011
Zaal open: 18.30 uur
IJsselhallen Zwolle

http://www.imotorhead.com/