RTL kondigt Sunday Sessions met Trijntje Oosterhuis aan

13-10-2011 @ 18:26

De tweede editie van Sunday Sessions is een feit. Ditmaal staat Trijntje Oosterhuis centraal tijdens Sunday Sessions die plaatsvindt op 27 november in Studio 21.

Trijntje wordt op het podium begeleid door haar band bestaande uit vier topmuzikanten. Gezien haar staat van dienst en indrukwekkend repertoire zal Sunday Sessions garant staan voor een sessie vol muzikale herkenning. Ruben Hein, bekend van zijn hit 'Elephants', is één van de gastartiesten die Trijntje voor Sunday Sessions heeft uitgenodigd. Trijntje's nieuwe album 'We've only just begun' komt uit op 4 december. Op het album staan Trijntje's grootste hits en een aantal nieuwe tracks.
Eind vorig maand kondigde RTL Licensing & Entertainment het nieuwe concept Sunday Sessions aan.

De kaartverkoop voor de eerste editie op 23 oktober met Glennis Grace liep zo goed dat werd besloten een tweede concert van Glennis in de middag te organiseren. Inmiddels zijn beide concerten uitverkocht.

'Sunday Sessions' is een concept waarbij wordt afgeweken van een regulier concert zoals men dat gewend is. Tijdens elke editie van 'Sunday Sessions' staat één artiest centraal. Deze artiest zal bijgestaan worden door diverse gast artiesten.  'Sunday Sessions' staat dus centraal voor bijzondere, muzikale combinaties.

Studio 21 op het Mediapark in Hilversum is het decor voor 'Sunday Sessions'. Tijdens 'Sunday Sessions' zal de studio omgetoverd worden tot een gezellige, warme concertzaal. 'Sunday Sessions' staat voor intieme ongedwongen sfeer, waarbij muziekbeleving centraal staat.

Lees meer over Sunday Sessions op
www.sundaysessions.nl