Sunday Sessions met Gare Du Nord

29-10-2011 @ 16:29

Gare du Nord is de derde act die dit najaar zal plaatsnemen op het Sunday Sessions podium.  De kaartverkoop voor het concert dat 4 december plaatsvindt, is 27 oktober begonnen.
 
Sunday Sessions is een concept waarbij wordt afgeweken van een regulier concert. Tijdens elke editie staat één artiest centraal die wordt bijgestaan door diverse gastartiesten. De eerste editie was rondom Glennis Grace. Op 27 november is het de beurt aan Trijntje Oosterhuis.

Gare du Nord brak in 2007 door met het dubbelplatina album Sex 'n Jazz waarop werd samengewerkt met sterren als Marvin Gaye, Paul Carrack en de van oorsprong Italiaanse Dorona Alberti.
Met zangeres Dorona Alberti als middelpunt trekt de nu-jazz formatie Gare du Nord elk jaar tienduizenden uitzinnige bezoekers naar hun liveshows.

Tijdens Sunday Sessions zal Dorona, gesteund door de topmuzikanten van Gare du Nord, garant staan voor een show voor soul, jazz, humor en ontroering. Tevens zal een groot aantal nieuwe songs van het onlangs op het Blue Note-label verschenen album Lilywhite Soul live worden uitgevoerd.

http://www.garedunord.eu/

downloadlink album