Sunday Sessions met Waylon op 6 mei 2012

04-04-2012 @ 19:47

Na sfeervolle Sunday Sessions met Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en Gare du Nord staat Sunday Sessions op zondag 6 mei in het teken van Nederlands grootste rock & soul artiest van dit moment, Waylon.

Waylon zal zondag 6 mei tijdens Sunday Sessions in Studio 21 te Hilversum laten zien waarom hij tot de Nederlandse top behoort. Zijn grote hits als ‘Wicked Way’, ‘Happy Song’, ‘ Lose It’ en ‘The Escapist’ zullen niet ontbreken tijdens een intieme Sunday Sessions. Daarnaast zal hij samen met zijn voltallige band oude nummers in een nieuw jasje steken en een aantal verrassende nummers in een akoestische setting brengen.

Sunday Sessions
Sunday Sessions staat voor intieme ongedwongen sfeer, waarbij muziekbeleving centraal staat. Met medewerking van diverse top artiesten organiseert RTL Licensing & Entertainment sinds 2011 Sunday Sessions en is Studio 21 op het Mediapark in Hilversum het decor hiervoor. Tijdens Sunday Sessions zal de studio omgetoverd worden tot een gezellige, warme concertzaal.

Waylon
Waylon brak in 2009 definitief door toen hij als eerste Nederlander een muziekcontact tekende bij het fameuze Motown. Zijn debuutalbum ‘Wicked Ways’ was een groot succes en heeft in Nederland de platina status bereikt. Onlangs is zijn tweede album onder de naam ‘After All’ uitgekomen, met elf tracks die stuk voor stuk een ode aan de liefde zijn. De afgelopen jaren heeft Waylon een enorme live reputatie opgebouwd met zijn uitverkochte club- en theater tours.

De kaartverkoop voor Sunday Sessions met Waylon via www.rtltickets.nl .

Lees meer over Sunday Sessions op www.sundaysessions.nl