Het derde studioalbum Spinvis sinds 2001: Tot ziens, Justine Keller

06-10-2011 @ 20:21

Op het nieuwe album van Spinvis, a.k.a. Erik de Jong, staan 12 nummers, in onderwerp variërend van een lofzang op de Apocalyps tot een club die alleen toegang biedt aan mensen die nooit meer kunnen slapen. Maar vooral de liefde komt aan bod op dit album. In veel van haar verschijningen en metaforen. Als roes of vergif, als noodlot of als de Dood zelf. Door het album heen speelt de figuur van Justine Keller. Wie ze is of was en wat het verhaal achter haar afscheid is, is een vraag die de luisteraar zelf moet beantwoorden.

Tot ziens, Justine Keller” is een schaamteloos romantisch popalbum waar lang en zorgvuldig aan is gewerkt. Het album verschijnt begin november 2011 in drie edities: op cd en vinyl maar ook als prenten-album, i.s.m. De Harmonie Uitgeverij. Hanco Kolk 'verbeeldde' daarvoor op de twaalf nummers op 'Justine' en dat leidt tot een gebonden luxe-uitgave waarin de CD vergezeld gaat van de beeldverhalen.

'Tot ziens, Justine Keller' gaat 22 november live in première in de Utrecht Tivoli en 23 november in de Ancienne Belgique te Brussel.

http://www.spinvis.nl/

http://twitter.com/#!/spinvis