Inschrijvingen Open Podium: Stand-up Comedy geopend!

22-07-2011 @ 14:53

Inschrijvingen voor het Open Podium: Stand-up Comedy in het Parktheater Den Haag zijn geopend.

Op zaterdag 13 en zondag 28 augustus om 20.00 uur is er Open Podium: Stand-up Comedy in Parktheater Den Haag in het Zuiderpark. Een avond om te lachen, maar ook om aan het lachten te maken! Nieuw, fris en jong talent krijgt de kans zichzelf te presenteren aan het publiek. Ontdek de nieuwe Najib Amhali, Sara Kroos of Jochem Myjer. De entree voor de avond en inschrijven voor deelname is gratis.

Inschrijven
Vertel jij die goede grap, zing jij dat pakkende lied? Dan is dit je kans om je te laten zien en horen! Schrijf je in voor het Open Podium: Stand-up Comedy en geef een optreden van 10 à 15 minuten voor een enthousiast publiek. Stuur een mailtje met jouw gegevens, motivatie en beeldmateriaal naar parktheater@atevents.nl en misschien sta jij dan zaterdag 13 en/of zondag 28 augustus in Parktheater Den Haag.

Over Parktheater Den Haag
Sinds dit jaar is de exploitatie van Parktheater Den Haag, voorheen Openluchttheater Zuiderpark, in handen van het Haagse evenementenbureau AT Event. Deze zomer heeft AT Events een gevarieerd programma naar het Zuiderpark gebracht.

Kijk voor meer informatie op www.parktheaterdenhaag.nl . Het volledige programma voor augustus is daar ook te vinden.