Nieuwe single van Jannes op 17 juni uit

03-06-2011 @ 21:49

27 Mei streek het Mega Piratenfestijn neer in het plaatsje Borger. Deze kleine gemeente in het oosten van Nederland staat doorgaans bekend als een rustig en ingetogen plaatsje. Echter, zaterdag was dit even niet het geval. Zeker toen zanger Jannes de arena van gezelligheid betrad en de tent letterlijk op z’n kop zette. Na een veelbelovende aankondiging bestormde Jannes het podium en waren de 12.000 aanwezige gasten in de ban van hun idool. Jannes is en blijft de Piratenkoning van Nederland en dat was goed te zien en vooral te horen aan het applaus dat hij kreeg na zijn optreden.

Opvallend aan het optreden was de presentatie van zijn nieuwe single 'Na na na' die voor het eerst met publiek werd gedaan tijdens dit meezingfeest. Het publiek moest even kort wennen aan dit zomerse nummer, maar slechts na één refreintje was iedereen in de ban van deze nieuwe hit in wording. De single 'Na na na' komt 17 juni uit en is de voorloper van een nieuw album dat in juli uitkomt.

Onlangs presenteerde Jannes zijn nieuwe single ook tijdens het Tros Muziekfeest op ’t Plein. Deze editie werd opgenomen in Sneek en is binnenkort te zien bij de TROS.

http://www.jannesonline.nl/