Zanger Jannes staat op Marktplaats

16-06-2011 @ 23:06

Primeur: cd-single exclusief uitgebracht via handelssite.

De nieuwe cd-single van Jannes, Na Na Na, is vanaf donderdagavond 16 juni exclusief te koop als Marktplaats Aanbieding. Het is voor het eerst dat een artiest een single uitbrengt via een handelssite. Alle verkochte singles worden speciaal door Jannes gesigneerd. Daarnaast maken kopers ook kans op een exclusief Marktplaats-concert van Jannes dat later dit jaar plaatsvindt.

Jannes: “Het wordt voor muziekliefhebbers steeds lastiger om cd-singles in de winkel te kopen. Toen ik een paar weken geleden iets zocht op Marktplaats, kwam ik op het idee om mijn nieuwe single via Marktplaats te lanceren.
Olivier van Duijn, directeur Marktplaats: “Jannes en Marktplaats vormen een logische match; typisch Nederlands, een sociaal karakter en toegankelijk voor een breed publiek. Deze primeur past in de missie van Marktplaats om een zo divers mogelijk aanbod aan producten en diensten te creëren voor onze gebruikers".

De nieuwe single Na Na Na is een vrolijk, uptempo zomernummer. Het is de eerste release van Jannes’ nieuwe album Lach, Leef, Geniet dat 8 juli uitkomt.

Marktplaats Aanbieding is een initiatief van Marktplaats, waarbij de beste aanbiedingen geselecteerd en aangeboden worden via Marktplaats. De kwaliteit van de aanbieding is hierbij leidend. Deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar en kunnen direct bij Marktplaats aangeschaft worden.

de download van de single is ook via deze website beschikbaar

www.cnrentertainment.nl