Introducing: Oceana

06-11-2010 @ 14:01

Het debuut album van de jonge Duitse soulzangeres Oceana is getiteld Love Supply. In haar muziek koppelt ze sixties soul aan moderne beats en hedendaagse teksten. Met haar bijzondere stem, charisma en podiumpersoonlijkheid weet ze traditionele muziekstijlen over te brengen naar het hier en nu. Haar muziek is internationaal, authentiek en loopt over van energie.
Niemand minder dan Maceo Parker, bekend van zijn werk met James Brown, spoorde Oceana aan om een solocarrière als zangeres te kiezen, dit was het laatste zetje. In London werkte ze aan de nummers om vervolgens het album in New York op te nemen.
In thuisland Duitsland heeft ze de afgelopen jaren podiumervaring opgedaan als achtergrond zangeres bij bands als Seeed en Echt en onlangs heeft zij het voorprogramma verzorgd van Peter Fox.
De eerste single van het album Love Supply, ´Cry Cry´ was vorig jaar o.a. hit in België (#25), Duitsland (#52), Oostenrijk (#73), Zwitserland (#39) en Hongarije waar ze er een #1 hit mee scoorde. Het nummer ‘Pussycat on a Leash´ wordt de opvolger.
clip: ´Cry Cry ´ (meer dan 2 miljoen views)
clip: Lala

Oceana - Love Supply
Release: 5-11-2010
Bestelnr CD: 22 231852
Label: CNR Entertainment

TRACKLISTING:
01. Pussycat on a Leash
02. Cry, cry
03. Love supply
04. Fucked up situation
05. He Says
06. Bad boy (feat. Boundzound)
07. All Genetic (feat. Kami Jones)
08. La la
09. Until I see your face
10. Upside down
11. Baby hold on
12. You need a hug

Myspace: www.myspace.com/oceanaofficial