Bargezellig met de Piratentoppers

09-10-2010 @ 16:46

Harm, Martin en Patrick vormen met zijn drieën het feesttrio De Piratentoppers. Ze staan voor een gegarandeerd feest met hun opzwepende partynummers waarmee ze overal in Nederland de boel op stelten zetten. De bezoekers van het Mega Piraten Festijn kunnen dit zeker beamen. Het gehele jaar weet het trio alle feestklassiekers uit de kast te trekken tijdens deze feestelijke evenementen.

Op 8 oktober is het album Bargezellig van de Piratentoppers uitgekomen. ‘Als de maan daarboven lacht’ is de eerste officiële single. Dit vrolijke nummer is een regelrechte meezinger, volks en super gezellig. En dus een heuse piratentopper! Het nummer is geschreven en opgenomen in de studio van de legendarische Johnny Hoes.
Op het 'Bargezellig' album staan o.a. de eerste single ‘Suid Afrika medley’ en de huidige single ‘Als de maan daarboven lacht’. Daarnaast bevat het album medleys van bekende hits als ‘Brandend zand’ van Anneke Gröhnloh en ‘Daar bij de waterkant’ van Johnny Hoes.  

Rond de album release wordt ook het TV programma rondom de Piratentoppers uitgezonden op Sterren.nl/TROS. Het programma bestaat uit acht afleveringen. De Piratentoppers gaan in het programma op bezoek bij artiesten van weleer zoals Johnny Hoes, Anneke Gröhnloh en Corry Konings.
Als bonus bevat het album de videoclip van ‘Zuid Afrika medley’ en exclusieve beelden van de reis die de Piratentoppers met TROS/Sterren.nl maakten naar Zuid Afrika tijdens het WK 2010. De drie heren waren daar samen met collega artiesten Jan Keizer & Anny Schilder, Helemaal Hollands en René Schuurmans om de Oranje vreugde te beleven, het land te bewonderen en videoclips op te nemen.

8 Oktober jl. hebben de Piratentoppers hun nieuwe album gepresenteerd tijdens het Mega Piratenfestijn in Marum. Tijdens deze feestelijke presentatie is het eerste exemplaar uitgereikt door niemand minder dan muziekgrootheid Johnny Hoes. De heer Hoes is inmiddels 93 jaar en het is voor het eerst sinds lange tijd, en bij wijze van hoge uitzondering, een optreden zal doen samen met de Piratentoppers.
 
TRACKLISTING:
1. Als de maan daarboven lacht 2. Anneke Grönloh medley 3. Foxtrot medley 4. Onder mijn lakens 5. Slow fox medley 6. Meisje meisje van mijn dromen 7. Hollandse wals medley 8. Johnny Hoes feest medley 9. Piratenliefde zit mij in het bloed 10. Suid Afrika medley

Piratentoppers - Bargezellig
Release: 8 oktober 2010
Bestelnr CD: 22 231652
Label: CNR Entertainment

www.piratentoppers.nl,
piratentoppers.hyves.nl
twitter.com/piratentoppers .
clip achter de schermen