Het Mega Piraten Feest Katwijk uitverkocht

21-09-2010 @ 17:42

Het Mega Piraten Feest in Katwijk is uitverkocht. Alle kaarten zijn weg. “Het is boven verwachting hard gegaan met de kaartverkoop”, vertelt organisator Eddy Mensink. “De kaarten vlogen weg. Niet slecht voor zo’n eerste keer op een nieuwe locatie. We hebben er dan ook enorm veel zin in.

Het Mega Piratenfestijn is op zaterdag 25 september voor het eerst te gast in Katwijk (ZH). En ze zijn er allemaal bij in Katwijk, de grote sterren. Natuurlijk om te beginnen Nick & Simon, Jan Smit, Jannes en Marianne Weber. Maar daarnaast mogen de bezoekers ook optredens verwachten van onder andere Jan Keizer & Anny Schilder, Lee Towers, Thomas Berge, De Piratentoppers, 3JS en René Schuurmans. Het feest zal plaatsvinden op Airbase 71 (voormalig vliegveld Valkenburg).

Programma
Het affiche ziet er als volgt uit: Nick & Simon, Jan Smit, Jannes, René Schuurmans, Jan Keizer & Anny Schilder, Thomas Berge, Sieneke, Helemaal Hollands, Lee Towers, De Piratentoppers, Corry Konings, De Sjonnies, Jacques Herb, Marianne Weber, Bonnie St. Claire, Koos & Joke, Monique Smit, 3JS, Vinzzent, Alex, The Sunsets, Jan Leliveld, Marco Mark en Marco den Hollander. Daarnaast zijn er ook verschillende showblokken zoals ‘Tips voor de Top’.
Het terrein gaat open om 18.30 uur, het programma begint om 20.00 uur.

Voor meer informatie zie www.megapiratenfestijn.nl .