Nieuwe single van Monique Smit: Maak je move

13-09-2010 @ 23:08

Monique Smit's tweede album “Verder” is zeer goed ontvangen door de media en heeft tot nu toe twee hitsingles opgeleverd: "We gaan ervoor (Kom maar op)” en “Feest voor twee”.
Monique heeft net de 100%NL Zomertour afgesloten en ze treedt ook veelvuldig op door het hele land. Bij de kids is ze zeer populair door haar presentatiewerk bij zowel Sterren.nl als de Kids Top 20, die afgelopen week (4 september) weer van start zijn gegaan.

De keuze voor de derde single is gevallen op “Maak je move”, een nummer dat in ieder geval de zon zal laten schijnen in Nederland. Onlangs is de zomerse clip voor dit nummer opgenomen en in première gegaan bij de clipzenders. De eerste reacties zijn al zeer positief. Op de single staat ook nog als tweede track “Vlinder” van het album “Verder” en natuurlijk is de clip als bonus cd-rom track toegevoegd.
 
Monique heeft met haar Hyves account 85.000 hyvesvrienden  

Buiten de 100%NL Zomertour die gewoon nog doorgaat in september en haar optredens op het Mega Piraten Festival zal ze ook als special gast optreden tijdens de uitgebreide hallentour van Jan Smit dit najaar.

MONIQUE SMIT “Maak je move
Tracklisting: 1. Maak je Move 2. Vlinder. bonustrack: cd-rom videoclip Maak Je Move
Bestelnr. CDS: AC 699458
Release: 10 september 2010

www.moniquesmit.nl