Duet Monique Smit & Tim Douwsma

06-04-2011 @ 21:54

Monique Smit & Tim Douwsma zijn ongekend populair vooral in de kids en tiener-doelgroep.

Monique Smit scoorde diverse hits waaronder de Top-10 singles “Wild” en “Blijf je vanavond” en behaalde met haar debuutalbum “Stel je voor” meteen een Top-10 notering. Momenteel schittert Monique in de SBS6 TV hit “Sterren Schaatsen Op Het IJs”, presenteert de Kids Top-20 en is VJ bij Sterren.NL, terwijl ze ook als zangeres een volle concertagenda heeft.

Tim Douwsma is de afgelopen 3 jaar goed voor diverse hits waaronder de single “Je bent de hemel” en de recente top-10 notering “Winter voor twee”. Net als Monique is Tim te zien als VJ bij Sterren.NL, werd hij vijfde in het SBS6-programma “So You Wanna Be A Popstar” en speelde hij in de Nederlandse film “De Hel van 63”. Daarnaast treedt Tim regelmatig op in het land.
 
De bijzondere samenwerking tussen deze populaire zangeres + zanger is misschien ook wel een logische, beiden zijn populair bij hetzelfde publiek, zingen allebei in het Nederlands etc.
Het duet dat Monique & Tim nu samen hebben opgenomen: “Eén zomeravond met jou” is een Nederlandse versie van de hit “Sarà Perché Ti Amo” van Ricchi & PoveriJan Smit maakte de Nederlandstalige tekst en tekende samen met Edwin de Groot voor de productie. Het resultaat een dijk van een hit voor een doelgroep. De single is ook nog fysiek te koop. De single bevat ook een solotrack van zowel Monique als Tim plus als bonus de cd-rom track van de videoclip van “Eén zomeravond met jou”.

Monique Smit & Tim DouwsmaEén zomeravond met jou  clip

Release: 15-04-2011
label: artist & company
bestelnr cds: AC 699624