INDIES ENTERTAINMENT GAAT SAMENWERKING AAN MET T2 ENTERTAINMENT

03-09-2010 @ 17:07

T2entertainment/Pink Records zal vanaf 1 september 2010 exclusief in de Benelux, (1 januari 2011 volgt België) de “sell through” sales & distributie verzorgen voor de Indies Entertainment Group. Indies, die onder meer de meest succesvolle TV serie CSI, de Rob Houwer collectie en een succesvolle back catalogus uitgeeft, zal zich door deze samenwerking nog meer toe kunnen gaan leggen op de exploitatie van haar catalogus!

Directeur van Indies, Marcel van  Berkel: ‘het afgelopen jaar hebben we de prestaties van T2/Pink op de voet gevolgd en zijn onder de indruk van de performance en de focus op haar kernactiviteit: sales & distributie. De entertainment markt zal het komende jaar grote veranderingen ondergaan waarbij ik van mening ben dat  gespecialiseerde bedrijven, zoals T2/Pink belangrijke partners in onze business zullen worden.

Sinds vorig jaar is T2entertainment opgericht en Pink Records voortgekomen uit een overname en is sindsdien verantwoordelijk voor releases als Flikken Maastricht/ Voetbalvrouwen, Bernhard en schavuit van Oranje. Daarnaast manifesteert T2 zich als muzieklabel voor o.a. Ellen ten Damme, VanVelzen, Grant & Forsyth, Nynke Laverman en de Telstar catalogus.

Directeur van T2/Pink, Arjen Terpstra:’We hebben vanaf de start van het bedrijf, vorig jaar, een gezonde groei meegemaakt, met name in onze sales & distributiepoot Pink Records. We zijn dan ook bijzonder trots op het feit dat Indies voor ons bedrijf heeft gekozen. Door haar rijke catalogus zien we vele mogelijkheden op het gebied van zowel traditionele als non traditionele distributie via onze zuster onderneming T2 Trading.