Malle Pietje And The Bimbos hebben het tweede album af!

28-07-2010 @ 21:03

Het nieuwe album van Malle Pietje And The Bimbos is af! 'La Vida Vulva' komt uit op 3 september. De eerste single heet 'Stof In De Wind' en is een samenwerking met Vjeze Fur van De Jeugd Van Tegenwoordig.

Malle Pietje And The Bimbos wordt gevormd door Jane aka J-ass en Kiki aka K-ass. Ze hebben de droom om een band te beginnen en in de zomer van 2006 besluiten ze de daad bij het woord te voegen. De twee mega babes vinden in Bram aka malle pietje de ideale drummer met zijn hardrockende groovende stijl van spelen om de geplande band mee op te richten.
Al snel wordt de eerste hit van de band geschreven: 'Tienerhoer', een autobiografisch nummer. Malle Pietje And The Bimbos werden direct omarmd door 3voor12, Giel Beelen, De Wereld Draait Door en het debuut album 'Are You Punk Or Are You Drunk' werd een keiharde culthit.
Na een bijna eindeloos lijkende reeks aan shows is de band eind 2008 de uitputting nabij en besluit de band om een break te nemen. Na een paar maanden begint het echter weer te kriebelen en komen Bram, J-ass en K-ass weer bij elkaar en besluiten om gitaarvirtuoos Oeds Beijdals als vierde bandlid op te nemen. Samen met producer Iggy Backfire wordt het nieuwe album 'La Vida Vulva' opgenomen. Verwacht een indrukwekkend album met hardrock / punkrock hits en ballads.

Malle Pietje And The Bimbos "La Vida Vulva"
Albumrelease: 3 sept 2010

single: Stof in de wind

http://www.bimbohardrock.com/
http://www.youtube.com/watch?v=QToLfGnbeOs