Demopanels tijdens festival FRET Alive!

08-03-2007 @ 18:49


Winnaar wint een optreden op volgende editie
Op vrijdag 30 maart en zondag 1 april zal tijdens FRET Alive! in Tilburg en Amsterdam een demopanel worden gehouden. Bezoekers van 013 en de Melkweg kunnen hun demo voorleggen aan een panel. De act met beste beoordeelde demo wint een optreden op de volgende editie van FRET Alive!
Hoe laat de demopanels plaatsvinden tijdens FRET Alive! wordt aangegeven in de foyer van de Melkweg en 013. Demo's kunnen ter plekke worden ingeleverd. Het panel van professionals uit de muziekindustrie luistert ook naar myspace-demo’s en beoordeelt niet alleen maar geeft ook tips over opbouw, arrangementen en de presentatie van de demo.
Tijdens FRET Alive! op 1 april in de Melkweg spelen Intwine, C-Mon & Kypski, a balladeer, Lefties Soul Connection, Green Lizard, Dice Cream, Malle Pietje and the The Bimbos en Nina.
Twee dagen eerder, op 30 maart in het Tilburgse 013 staan Intwine, Postman, C-Mon & Kypski, A Balladeer, Malle Pietje And The Bimbos, zZz, Lefties Soul Connection, Relax, Lucky Fonz III, Luie Hond, The Undeclinables, Matik, Moke, Good Things End en Green Hornet op het programma.
Kaarten à 15 euro zijn nog verkrijgbaar bij de kassa van 013 en de Melkweg en via de bekende voorverkoopadressen.