NIEUWE DJULI SINGLE 'WAT EEN MEISJE WIL'

16-04-2010 @ 17:38

16 April komt de nieuwe single van Djuli uit. Het nummer is getiteld 'Wat een meisje wil' en is de opvolger van ‘How Do You Do’. De opnamen van de videoclip vinden volgende week plaats. De clip gaat in première op de website van Djuli. Ter promotie van 'Wat een meisje wil' zullen de meiden de komende periode regelmatig in diverse radio, en TV-programma’s te zien zijn. Zo staan bijvoorbeeld de opnamen voor Hart voor Muziek al gepland.

How Do You Do’ bracht de meisjes een reeks succesvolle optredens onder andere op Legoworld, de Grootste Sinterklaasshow van het Noorden en een campingtour. Daarnaast stonden ze goed in de media-spotlights; in het RTL programma Life 4 You wonnen de dames bijvoorbeeld de battle in de studio bij Carlo en Irene. In de zomer van 2010 volgt een EP met meer nieuwe nummers van de meiden.

Ondanks de nog jonge leeftijd van Kirsten (18), Romy (17) en Yael (17) hebben de meiden al een behoorlijke staat van dienst. Al vanaf hun kleuterjaren zijn ze bezig met dans, zang en acteren. Het begon met balletles, Kinderen voor Kinderen en theatergroepjes in het weekend en al snel bleek dat ze een uitzonderlijk talent en een grote ambitie hadden om op een dag te schitteren in de spotlights. De ambitie en hun talent leidde er dan ook toe dat de meiden elkaar bij het NME tegen het lijf liepen en sindsdien onafscheidelijk zijn! De musicallessen hebben zeker al hun vruchten afgeworpen, zo speelden Yael en Romy in de musical Annie en stond Kirsten op de planken met de theaterproductie ‘Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer’.

In 2007 besloten Yael, Romy en Kirsten om als meidengroep mee te doen aan het Junior Songfestival (JSF). Ondanks dat ze de finale niet haalden beviel het idee ze wel om door te gaan als het meidengroepje. Met een door Romy zelf geschreven nummer onder de arm klopten de meiden aan bij CNR Entertainment. CNR zag direct wat in Djuli en tekende het groepje in het voorjaar van 2009.

www.djuli.nl