SLEEZE BEEZ EN STEEL PANTHER SPECIAL GUESTS AEROSMITH

01-04-2010 @ 15:01

Behalve Stone Temple Pilots zijn ook Sleez Beez en Steel Panther toegevoegd als special guests bij het concert van Aerosmith in Nederland. Aerosmith komt tijdens de 'Cocked, Locked, Ready To Rock!' tournee op woensdag 23 juni 2010 naar het Nijmeegse Goffertpark. De voorverkoop voor Aerosmith en special guests is reeds begonnen via www.livenation.nl.

Steel Panther, legende van de LA Sunset Strip in de jaren tachtig, komt naar Nijmegen. Op 13 november 2009 bracht de vijfkoppige hair metalformatie zijn eerste volledige album uit, getiteld 'Feel the Steel', met daarop singles 'Death to All But Metal' en 'Community Property'. Zanger 'Michael Starr', drummer 'Stix Zadinia', bassist 'Lexxi Foxxx' en gitarist 'Satchel' hebben al een aantal Hollywood-successen achter de rug en ook hun parodische optredens zijn steevast een spektakel. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd. Met hun extravagante kleding, make-up en spetterende podiumacts staat Steel Panther op 23 juni op de planken in Nijmegen.

Ook het Nederlandse Sleeze Beez warmt het publiek op, voordat het grote Aerosmith het podium betreedt. Qua stijl vergelijkbaar met AC/DC en Mötley Crüe, bracht Sleeze Beez in 1987 zijn debuutalbum uit. Met de tweede plaat 'Screwed Blued & Tattooed' uit 1990 zette Sleeze Beez zichzelf definitief op de kaart. Helaas nam de populariteit van hair- en glammetal begin jaren negentig af en ook Sleeze Beez trok zijn conclusies en ging in 1996 uit elkaar. Nu, bijna vijftien later, zijn Andrew Elt, Don van Spall, Chris van Jaarsveld, Ed Jongsma en Jan Koster er echter weer helemaal klaar voor. Met Sleeze Beez en Steel Panther heeft het Goffertpark glamrock in huis waar je u tegen zegt, op 23 juni in Nijmegen.

Aerosmith en special guests steunen de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

Voor het concert van Aerosmith en special guests is behalve het reguliere ticket, ook een Ticket de Luxe te koop. Met dit ticket heb je recht op toegang tot het terrein middels een aparte ingang, early access, easy parking en gegarandeerde toegang tot het reguliere eerste vak.

AEROSMITH
'Cocked, Locked, Ready To Rock!'
Special guests: Stone Temple Pilots, Sleeze Beez en Steel Panther
Woensdag 23 juni 2010
Goffertpark, Nijmegen
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Entree Ticket de Luxe: € 99 (excl. servicekosten)
Aanvang: 17.30 uur