AEROSMITH EN STONE TEMPLE PILOTS NAAR GOFFERTPARK NIJMEGEN

02-03-2010 @ 16:03

Aerosmith komt tijdens de 'Cocked, Locked, Ready To Rock!' tournee op woensdag 23 juni 2010 naar Nederland voor een concert in het Nijmeegse Goffertpark. Stone Temple Pilots is één van de special guests bij de show van Aerosmith. De voorverkoop voor Aerosmith en special guests begint aanstaande vrijdag 5 maart, om 10.00 uur via www.livenation.nl.

Aerosmith stond voor het laatst in Nederland op de planken op het Arrow Rock Festival 2007, als afsluitende act op de Rock Garden. En al zijn er in de jaren tachtig wat wisselingen geweest, al sinds de oprichting in 1969 heeft Aerosmith dezelfde bezetting. Ook in Nijmegen zijn zowel Tyler, Perry, Whitford, Hamilton als Kramer van de partij voor een stevig potje Rock 'n Roll en enkele powerballads. Het roemruchte vijftal uit Boston heeft al vele successen op zijn naam staan, waaronder ruim honderd miljoen verkochte albums, talrijke awards en bovendien is Aerosmith in 2001 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame. Steven Tyler en kompanen hebben een enorm trouwe diehard fan-base, wereldwijd. Bijna non-stop is Aerosmith die wereld overgevlogen om zijn fans te trakteren op een concert. Ongetwijfeld schallen ook op woensdag 23 juni 2010 hits als 'Dream on', 'Walk This Way', 'Crazy', 'Dude (Looks Like A Lady)', 'Amazing', 'Love in an Elevator', Livin' On The Edge' en 'Pink' over de weide in Nijmegen.

Voordat Aerosmith op het podium staat, warmt Stone Temple Pilots het publiek alvast op. Scott Weiland heeft met Velvet Revolver al eens opgetreden in het Goffertpark tijdens Fields of Rock, maar nu zal Weiland eindelijk weer eens met Stone Temple Pilots een optreden geven in ons land, waarbij hitsingle 'Plush' uiteraard niet zal ontbreken. Maar ook nummers van het nog te verschijnen nieuwe album zullen de revue passeren. Het nieuwe album van Stone Temple Pilots staat in Nederland gepland op 21 mei. De Amerikaanse grungeband, bestaande uit Dean DeLeo op gitaar, Robert DeLeo op basgitaar, drummer Eric Kretz en eerder genoemde zanger Scott Weiland, is sinds 2008, na zes jaar afwezigheid, weer actief. Het laatste studio-album, 'Shangri-La Dee Da' stamt alweer uit 2001. In 2003 lag vervolgens het compilatie-album 'Thank You' in de schappen en wij zeggen 'Thank You' tegen de heren van Stone Temple Pilots dat ze nu weer live te bewonderen zullen zijn, in het Goffertpark te Nijmegen, op woensdag 23 juni 2010.

Aerosmith steunt de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

Voor het concert van Aerosmith is behalve het reguliere ticket, ook een Ticket de Luxe te koop. Met dit ticket heb je recht op toegang tot het terrein middels een aparte ingang, early access, easy parking en gegarandeerde toegang tot het reguliere eerste vak.

AEROSMITH
'Cocked, Locked, Ready To Rock!'
Special guests: Stone Temple Pilots
Woensdag 23 juni 2010
Goffertpark, Nijmegen
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Entree Ticket de Luxe: € 99 (excl. servicekosten)
Aanvang: 17.30 uur