KATHERINE JENKINS OP HET PUNT VAN WERELDWIJDE DOORBRAAK

18-03-2010 @ 08:01

Katherine Jenkins is een zeer succesvolle Britse zangeres en verkocht in de UK al meer dan 3 miljoen albums dankzij haar unieke stem en prachtige verschijning. Ze staat op het punt om wereldwijd door te breken met haar nieuwe album “Believe” dat op 26 maart in Nederland uitgebracht zal worden. Dankzij de legendarische producer David Foster (o.a. Michael Bublé, Seal, Andrea Bocelli, Madonna) is “Believe” een echte cross-over album geworden met interpretaties van klassiekers als “Who Wants To Live Forever”, “Love Theme From The Godfather”, “Bring Me To Life”, “No Woman No Cry” en “Angel”. Op het album staat ook een prachtig duet met Andrea Bocelli en op “Ancora Non Sai” wordt Katherine Jenkins op viool begeleid door niemand minder dan Andre Rieu.

Op het album staat bovendien de single “Love Never Dies” van de gelijknamige nieuwe musical van Andrew Lloyd Webber. De wereldpremiere van “Love Never Dies” heeft op 9 maart in Londen plaatsgevonden. “Love Never Dies” is het vervolg op de succesvolste musical allertijden: “The Phantom Of The Opera” uit 1986.  Deze musical is door meer dan 100 miljoen mensen bekeken en is in 25 landen en in 15 verschillende talen opgevoerd. The Phantom Of The Opera heeft in totaal meer dan 5 miljard dollar opgeleverd.

In de UK is Katherine Jenkins inmiddels al in vele TV shows verschenen waaronder recent nog in Dancing On Ice. Ook speelt ze een belangrijke rol als mentor in de nieuwe succesvolle Britse TV serie Popstar To Operastar.

KATHERINE JENKINS "Believe"
Release: 26 maart 2010
warner music

TRACKLISTING
1. Love Never Dies
2. Bring Me To LIfe
3. Angel
4. I Believe (with Andrea Bocelli)
5. Who Wants To Live Forever
6. Parla Piu Piano - Love theme from the Godfather
7. Endless Love (with Amaury Vasilli)
8. Till There Was You
9. La Vie En Rose
10. La Califfa (with Chris Botti)
11. No Woman, No Cry (with Cody Karey)
12. Fear of Falling
13. Ancora Non Sai (with violinist Andre Rieu)