Dio en Willie Wartaal in Arthur animatiefilm

27-10-2009 @ 12:46

Voor de opvolger van Luc Besson’s internationaal succesvolle CGI animatiefilm 'Arthur En De Minimoys', spreken Dio en Willie Wartaal de stemmen in van twee nieuwe karakters, Snow en Replay. In de originele versie zijn deze stemmen ingesproken door Will.I.Am en Fergie van the Black Eyed Peas.

De oude vertrouwde stemmen uit deel één zullen in dit tweede deel weer te horen zijn. Zo kruipt Kim-Lian van der Meij weer in de huid van prinses Selenia en spreekt Hugo Metsers de gemene schurk Malthazard in. Chris Silos en Renée Soutendijk werken ook weer mee aan de 'Arthur' duologie. De stem van Arthur wordt door de 12 jarige Boyan van der Heijden ingesproken.

'Arthur En De Wraak Van Malthazard' is een CGI animatiefilm gecombineerd met live action scènes. Het verhaal is gebaseerd op de, international geprezen, gelijknamige boekenreeks.

De opnames van de stemmen voor de Nederlandse versie van de film gaan deze maand van start. De film is vanaf woensdag 9 december in de Nederlandse bioscopen te zien.