Moke geeft gratis concert in Café de Tuin

09-09-2009 @ 21:14

Ter ere van de release van het langverwachte tweede album van Moke 'The Long & Dangerous Sea' sloten de band en muziekwinkels Concerto en Phantasio de handen ineen voor een uniek optreden in buurtcafe De Tuin in de Amsterdamse Jordaan. Dit gratis optreden vindt plaats op zondag 13 september om 16.00 uur. Na afloop wordt het nieuwe album verkocht en is er een signeersessie in Concerto's Phantasio, naast cafe De Tuin. Vlak voor een uitgebreide clubtour door Nederland is Moke te bewonderen in hun eigen thuisbasis, de gezellige en intieme setting van Cafe De Tuin.

Signeersessie
Na afloop van het optreden is er een signeersessie in Concerto's Phantasio en wordt er gezellig nageborreld. Uiteraard is het nieuwe album te koop evenals Moke merchandise en kaartjes voor Moke's eerste concert van de clubtour in de Melkweg op 16 september. Onder de kopers van het nieuwe album worden bovendien 2 kaartjes verloot voor de show van Moke in de Melkweg.

Successtory
Het zal niemand ontgaan zijn hoe Moke in 2007 op stormachtige wijze Nederland veroverde met debuut Shorland. Moke werd huisband van De Wereld Draait Door, sloot een deal met ontwerper Karl Lagerfeld, speelde de mainstage van Pinkpop en tourde door Europa met Paul Weller, Razorlight, Keane en Amy MacDonald. Shorland werd goud en ondertussen werkte de band hard aan opvolger The Long & Dangerous Sea. Het nieuwe album, met coverart van niemand minder dan Anton Corbijn, ligt vanaf 11 september in de winkel.

Website: http://www.mokemusic.com/

Moke live in cafe De Tuin
Zondag 13 september 16.00 uur
Tweede Tuindwarsstraat 13
Amsterdam