Theatertour Moke: Till Death Do Us Part

27-07-2011 @ 19:06

Vanaf vrijdag 23 september start de Amsterdamse rockgroep Moke voor het eerst met een show in de Nederlandse theaters. Onder de titel Till Death Do Us Part geeft de band drie maanden lang in totaal 38 optredens in theaters van Rijswijk tot Eindhoven en van Sittard tot Lelystad.

Liefde en dood, vriendschap en verlies. Moke wijdt een theatershow aan dierbare liefdesliederen, odes aan het geluk en droeve songs over dingen die voorbij gaan. Onaantastbare popklassiekers en vergeten juweeltjes komen langs. Brel, Springsteen, Elvis, U2: Moke haalt louter hoogtepunten naar boven. Een greep uit eigen repertoire zal niet ontbreken. Vrienden door dik en dun, bij elkaar voor altijd: Till Death Do Us Part.

Till Death Do Us Part laat een ander gezicht zien van de band die door Paul Weller geprezen werd om hun “smashing tunes”. Last chance en Here comes the summer werden Nederlandse popklassiekers en als huisband van De Wereld Draait Door toonden ze dat ze de kunst van het coveren beheersen.

Na welverdiende awards, buitenlandse optredens en prominente festivaloptredens is de tijd aangebroken voor muzikale verdieping. Moke verruimt de horizon buiten de robuuste rock waarin ze excelleren. Diversiteit is het sleutelwoord, onverwachte instrumenten en combinaties duiken op in een spannend decor van film- en lichtbeelden, onder regie van Titus Tiel Groenestege (Orkater, NUHR, Wende).

Moke theatertour 2011: Till Death Do Us Part

Wanneer:van vrijdag 23 september tot en met woensdag 21 december
Waar: in theaters door heel Nederland
Regie: Titus Tiel Groenestege
Kaartverkoop: kaarten zijn verkrijgbaar via de 38 theaters, de kaartverkoop is reeds gestart. Meer info en complete speellijst: www.mokemusic.com

http://twitter.com/#!/moketheband