Nieuwe huisstijl voor muziekindependent Suburban en nieuwe website online!

13-03-2009 @ 14:41

2009 betekent een nieuwe start voor Suburban. Na de verhuizing van studentenstad Delft naar het mondaine Haarlem en het vertrek van mede eigenaar / directeur Richard Evers was het tijd voor een geheel nieuwe huisstijl.

Eigenaar Ronald Drayer: "Met zoveel veranderingen waren we ook toe aan een nieuwe look die meer bij het nieuwe Suburban past. Doelstellingen voor het nieuwe Suburban in 2009 zijn samen te vatten als 'breder en verder te gaan'. Veel mensen zien Suburban voornamelijk als een bedrijf gespecialiseerd in metal muziek. Uiteraard hebben wij die expertise en bestaat een goed deel van onze catalogus uit metal muziek en we zullen we hier ook zeker mee door blijven gaan, maar Suburban is meer dan metal en dat gedeelte gaan we in 2009 uitbouwen. Daarnaast zullen we ons ook op andere terreinen gaan begeven, maar daarover later meer".

Aangezien wij graag het lot tarten is de vernieuwde website van Suburban (www.suburban.nl ) vanaf vrijdag 13 maart te bewonderen. Hier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Suburban, naar de beste nummers luisteren en de wildste videoclips bekijken. Uiteraard vind je hier ook onze volledige catalogus, tourdates, informatie over labels, nieuws en nog meer ongein!

Vanaf nu is Suburban ook te volgen op Twitter: twitter.com/suburbanrecords! Join us now!

Suburban Marketing & Distribution B.V.
Suburban Records
Leidsevaart 396
2014 HM Haarlem