Nieuw album van Frank van Etten

12-02-2009 @ 17:25

Het grote succes voor Frank van Etten begon allemaal met zijn klassieker “Leef als een zigeuner… lach als een clown”. Met dit nummer, dat tot op de dag van vandaag wordt geadoreerd door duizenden fans, zette deze jonge artiest zich voor eens en altijd op de kaart. Met zijn nieuwe album “Leef” gaat hij dit succes zonder enige twijfel voorbij en heeft hij zichzelf overtroffen.
Het nieuwe album “Leef” bevat 14 tracks en bestaat uit een aaneengesloten variatie van prachtige songs die alleen Frank kan zingen op z’n eigen unieke manier.
De eerste single van dit album is getiteld “Ik ben een vagabundo” en heeft de afgelopen weken op alle mogelijke regionale- en lokale- playlisten gestaan. Het is een zeer krachtig nummer met een hoog feestgehalte. De tweede en tevens nieuwe single heet “Zigeuner speel op je viool” en is een typisch Frank van Etten- lied waarmee hij eens te meer laat zien dat hij tot de top van Nederland behoort. Het album “Leef” is nu al een hit en zonder twijfel een spraakmakende verzameling mooie liedjes van een artiest waarover we nog veel zullen gaan horen.
Artist: Frank van Etten
Title: Leef
Bestelnr.: PRCD 200905
Releasedatum: 27 februari 2009

(pinkrecords)