"Blij dat ik Leef" de Hit en Slogan van 2009!

30-01-2009 @ 13:51

René Schuurmans begint het nieuwe jaar direct goed met zijn nieuwe single: “Blij dat ik leef”! Ditmaal een up-tempo nummer, muzikaal stevig, een geweldige combinatie van pop en feest. Met deze single bewijst René Schuurmans maar weer dat hij behoort tot dé grootste talenten van Nederland waarin de muzikale mogelijkheden onbegrensd lijken.

De single is sinds vandaag in promotie gegaan en zal vanaf 20 februari overal te koop zijn. De pakkende titel “Blij dat ik leef” zal één op één doorgezet worden als albumtitel van zijn nieuwe album welke medio maart zal uitkomen.
Zonder twijfel het allerbeste wat Schuurmans tot nu toe uitgebracht heeft.
De gekoppelde promotietour rondom het album zal een extra hectiek geven in de drukbezette agenda van René die zich al enige tijd één van de meest geboekte artiesten van Nederland mag noemen.

Na de succesvolle singles “Laat de zon in je hart”, "Handen in de Lucht" en de rockballade "Kom bij me terug", nam René Schuurmans een volgende stap en tekende een nieuw muziekcontract bij CNR Entertainment.
Onder begeleiding van het management van Volendam Music en Lukassen Produkties gaat René Schuurmans succesvol verder en zal ook 2009 wederom voor hem een groots jaar gaan worden.

Voor meer informatie over Rene kunt u vinden op: www.reneschuurmans.com