MOOI WARK BRENGT BOERENLEVEN NAAR AMSTERDAM

07-09-2008 @ 12:53

in augustus werd bekend gemaakt dat de Drentse rockers Mooi Wark op 28 september een optreden zullen verzorgen in de Amsterdamse Paradiso. Mensen die met de tractor of truck komen en dit van te voren aanmelden via paradiso@mooiwark.com krijgen gratis toegang. Aan deze oproep is ondertussen al flink gehoor gegeven. Vele fans hebben zich reeds aangemeld om op deze manier naar het concert af te reizen, wat zonder meer een interessante avond zal gaan opleveren in de Amsterdamse binnenstad.
Het parkeerprobleem in de Amsterdamse binnenstad is bekend, en Paradiso houdt dan ook de laad en losruimte van de zaal vrij voor de bijzondere vervoersmiddelen. Maar of dat genoeg ruimte is zal op de avond zelf moeten blijken. Bassist William lacht dit eventuele probleem weg: “Ik geloof niet dat ze in Amsterdam wielklemmen hebben voor tractors
Voor Mooi Wark is het optreden in de hoofdstad nu al het absolute hoogtepunt van hun Schijnheiligentour 2008, welke de band door heel Nederland bracht.
De band is bekend van hits als ‘In de blote kont’, Achter de tent’, ‘Idioot’,‘Schijt aan regels’ en de huidige single ‘Bok ‘m d’r op’ en is al meer dan 15 jaar muzikaal actief. Mooi Wark wordt in de wandelgangen ook wel de opvolger van Normaal én Jovink en de Voederbietels genoemd.
Voor mensen die zelf niet in het bezit zijn van een tractor zijn er door de band ook speciale busarrangementen in het leven geroepen. Op www.mooiwark.com kunnen fans zich opgeven om mee te rijden met een van de bussen die vanuit het hele land vertrekken.
De band wordt in de aanloop naar de show dagelijks gevolgd door een cameraploeg en de show zelf zal worden opgenomen voor een CD en DVD live registratie.

Mooi Wark in Paradiso
Zondag 28 september 2008
Paradiso, Amsterdam
Entree: € 12,- (excl. lidmaatschapskosten)
Aanvang programma: 20.00 uur Zaal open: 18.30 uur

Kaartverkoop via: Paradiso, www.mooiwark.nl, optredens Mooi Wark en de bekende voorverkoopadressen. De verkoop gaat erg snel, dus op=op.