MOOI WARK OPTREDEN IN AMSTERDAMSE PARADISO

22-07-2008 @ 10:30

De Drentse band Mooi Wark heeft 22 juli bij Giel Beelen op 3FM bekendgemaakt dat ze op zondag 28 september a.s. een concert zullen verzorgen in de Amsterdamse Paradiso. Voor de band is dit nu al het absolute hoogtepunt van hun Schijnheiligentour 2008, die de band door heel Nederland bracht.
De band is bekend van hits als ‘In de blote kont’, 'Achter de tent’, ‘Idioot’ en ‘Schijt aan regels’ en is al meer dan 15 jaar muzikaal actief. Mooi Wark wordt in de wandelgangen ook wel de opvolger van Normaal èn Jovink en de Voederbietels genoemd.
Mooi Wark zou Mooi Wark niet zijn als ze hier geen ludieke actie aan zouden koppelen. Voor de fans uit het noorden en oosten zijn er busarrangementen naar de Paradiso, maar wie op de tractor komt en dit van te voren meldt via paradiso@mooiwark.com mag gratis naar binnen. De band wist ook te melden dat het concert in de Paradiso een geurconcert zal worden. Wat dit precies inhoudt is nog onduidelijk, maar het laat zich enigszins raden.
De band zal de aanloop naar de show en de show zelf opnemen voor een live CD en DVD.
De huidige single van de band is ‘Bok ‘m d’r op’, de alweer vierde track van het gelijknamige album. Deze single komt in een exclusieve digipack, inclusief een bonus DVD met twee videoclips, te weten ‘Bok ‘m d’r op’ en ‘Achter de tent’.

Mooi Wark in Paradiso
Zondag 28 september 2008
Paradiso, Amsterdam
Entree: € 12,- (excl. lidmaatschapskosten)
Aanvang programma: 20.00 uur Zaal open: 18.30 uur

Mooi Wark in Paradiso gaat vanaf 26 juli in de voorverkoop via de volgende verkooppunten: Paradiso, www.mooiwark.com , bij de optredens van Mooi Wark, via CD Hal Ruinen en de bekende voorverkoopadressen.