KELLY FAMILY NAAR NEDERLAND VOOR CONCERT

25-03-2008 @ 12:13

Na een aantal jaren van afwezigheid zal The Kelly Family weer naar Nederland komen voor een popconcert.
The Kelly Family
is een van oorsprong Iers/Duitse popgroep bestaande uit 12 broers en zussen van het gezin O'Kelley. Bijna allemaal zijn ze in verschillende plaatsen en landen geboren en reisden vroeger met hun vader (Daniël) en moeder (Barbara) de hele wereld over, waardoor bijna alle Kelly's vijf of zes talen kunnen spreken.
De groep scoorde eind jaren '70 hun eerste hit met "David's Song". In de jaren 90 scoorden ze nog een #1 hit met "I Can't Help Myself" en een top-10 notering met "Fell In Love With An Alien". Na het hitsucces in de jaren 90 raakte de band bij het grote publiek in de vergetelheid. Enkele leden van de Kelly Family besloten tijdelijk uit de band te gaan. In een kleinere bezetting heeft de Kelly Family tegenwoordig nog wel veel succes bij haar vaste schare fans. De groep bestaat nu uit: Patricia Kelly (1969), Jimmy Kelly (1971), Joey Kelly (1972), Maite Kelly (1979), Angelo Kelly (1981)
Op 30 mei zullen ze een optreden geven in de Maastricht Music Hall. De organisatie is in handen van Reijnen Events uit Panningen. Kaartverkoop via www.easyticket.nl.
Meer informatie op www.reijnen-events.nl

website: http://www.kellyfamily.nl/