Kempi's Mixtape 3.1 gratis voor Kerst

20-12-2007 @ 10:57

"Draai de tape als de 1 en de 2!"
Voor de verandering komt de Zoon echt terug op kerstavond. 24 december wordt namelijk Kempi's nieuwste mixtape, de Mixtape 3.1, gratis ter download aangeboden op TisKempi.nl . Een gelimiteerde persing zal te koop zijn bij de betere platenzaak. Op voorgenoemde website kondigde Kempi de mixtape al aan in zijn blog, over een maand wordt de belofte ingelost.
Eindhovenaar Kempi is sinds het gratis online plaatsen van zijn eerste mixtape Tsss Kempi (nog steeds te downloaden op spinmasters.nl) een veelbesproken fenomeen in de Nederlandse Hip Hop. In april stilde Kempi de honger naar zijn muziek met een maxi-single (Zoveel Stress, Zet Um Op Baby en Kom Nie Hier ft. The Opposites), de alom geprezen Mixtape 2: Rap 'N Borie en gastbijdragen op muziek van collega-artiesten. Minder dan 8 maanden later is er dan nu de Mixtape 3.1. "Ik ben serieus boos op fans die vinden dat ze te lang hebben moeten wachten op mijn nieuwe mixtape," aldus Kempi. "De meeste rappers droppen eens in de twee jaar een album, ik drop in 1 jaar 3 keer zoveel als de gemiddelde rapper en mensen blijven toch gierig voor mijn shit."
"Mensen moeten aandachtig luisteren naar de volwassenheid in tracks als Liefde Is Een Bitch en Meester," vertelt Eindhoven's trots over zijn ontwikkeling als artiest. Natuurlijk is de oude, vertrouwde Kempi niet verdwenen. "Lyricspender met mijn broertje Klemma en Voedsel (Foetsie Oopsie) zijn puur een demonstratie van onze status als de beste rappers van het moment, klaar." Net als op de Mixtape 2 schotelt Kempi zijn fans weer een stapel tracks voor in uiteenlopende stijlen, in sommige gevallen persoonlijker dan ooit tevoren.
Een nog niet afgeronde versie van Coke Op Het Gas (met Salah Edin, U-Niq, WInne en Feis) lekte recentelijk op het internet, de track zal in gereviseerde vorm verschijnen op de Mixtape 3.1. De clubkraker Weekend (Fok Op Du Club) werd geprimeurd in het programma Wat Anders van radiozender Lijn5.com waar Kempi ook een uitgebreid interview gaf over zijn muziek, de invloed van zijn populariteit op zijn persoonlijke leven en meer. Luister de uitzending terug op Lijn5.com.
Kempi is momenteel druk bezig met zijn volwaardige debuutalbum De Zoon, nu al een van de meest geanticipeerde cd's voor 2008. The album is near!
Download vanaf 24 december gratis Kempi's Mixtape 3.1 op www.tiskempi.nl of koop de in gelimiteerde oplage geperste cd in de betere platenzaak.