Peter Winnen en Bart Brentjes ontvangen eerste Rowwen Hèze wielertenue

13-11-2007 @ 18:24

De Limburgse band Rowwen Hèze komt met een eigen wielerlijn. Aanleiding is de verkiezing tot 'Tour artiest allertijden', gekozen door de luisteraars van Radio ‘Tour De France’ van afgelopen zomer. Meer dan 50.000 mensen stemden op de Rowwen Hèze klassieker 'Bestel Mar'. Theo Joosten, gitarist van de dialectband, beloofde in het radio interview dat ze zeker iets wilden terugdoen voor de fiets- en Rowwen Hèze-liefhebber.
De eerste exemplaren worden op vrijdag 16 november a.s. tijdens de openingsavond van het uitverkochte Slotconcert te America officieel overhandigd. Peter Winnen als vertegenwoordiger voor de wielersport en Bart Brentjes als vaandeldrager voor de mountainbikers, ontvangen de eerste exemplaren. Beide renners staan overigens bekend als Rowwen Hèze fans.
"Muziek en sport zijn werelden die qua beleving heel dicht bij elkaar liggen. Wij ondersteunen deze initiatieven dan ook van harte', aldus Theo Joosten. Op de vraag of de bandleden zelf ook hun 'whereabouts' moeten bijhouden verwijst de gitarist wijselijk naar het management...
Vanaf 18 november zijn de shirts verkrijgbaar via de website van de band.