WOUTER HAMEL: Nieuwe single + limited edition

31-10-2007 @ 15:41

"De winter is nog nooit zo leuk geweest; nieuwe single, de release in Japan, een nieuwe editie van mijn cd, en dan ook nog binnenkort in de grote zaal in Paradiso, is het al Sinterklaas?", aldus Wouter Hamel.
Vrijdag 16 november ligt de limited edition van het succesvolle debuutalbum 'Hamel' in de winkel. Dit album bevat de nieuwe single 'As Long As We're In Love'  ft. Giovanca en Dox' Family. Speciaal voor de Japanse release schreef Wouter een aantal nieuwe songs, waaronder 'As Long as We're in Love'. Deze songs staan als bonus-track op de limited edition.
De voorbereidingen en opnamen van de videoclip zijn in volle gang. Wouter besloot de single letterlijk op straat te laten horen. Op zaterdag 3 november gaat Wouter samen met Giovanca en de artiesten van de Dox' Family als verrassing op diverse plekken in Amsterdam het nummer ten gehore brengen. Uiteindelijk zal daar de videoclip van As Long As We're In Love uit voortkomen.
Hou internet in de gaten, want dit kan wel eens een goede opvolger worden van de Youtube-hit 'Don't Ask'. Voor een voorproefje op de clip kun je terecht op www.wouterhamel.com

NIEUW!  HAMEL Limited Edition (dox041)
distributie: Coast to Coast

Clubtour
09-11    Gigant, Apeldoorn
15-11    013, Tilburg                              
23-11    Totum, Almere
25-11    Paradiso, Amsterdam (grote zaal)
30-11    Perron 55, Venlo

www.wouterhamel.com
www.myspace.com/wouterhamel
www.doxrecords.com