NIEUWE VIDEOCLIP WOUTER HAMEL: UNIEK YOU TUBE PROJECT

26-06-2007 @ 16:54

"Don't Ask" is de tweede single van het succesvolle debuutalbum 'Hamel' van Wouter Hamel en de opvolger van "Breezy". Vanaf 26 juni is de clip klaar en wordt ter promotie aangeboden bij MTV en TMF, maar je kunt hem nú al bekijken op Youtube.
Een Spaanse hardrock-gitarist, een r&b-zangeres uit Duitsland en een gothic-tiener uit de Verenigde Staten. Een greep uit de deelnemende Youtube-'artiesten' aan de nieuwste videoclip van Wouter Hamel. Aan de release van de video Don't Ask is een redelijk uniek project vooraf gegaan. Zoals het op Youtube gebruikelijk is, hebben verschillende Youtube-ers hun eigen versie van Don't Ask opgenomen. "Soms grappig en aandoenlijk, maar vooral het realistische maakt het leuk om te zien. Je kijkt zo de slaapkamer in van iemand die je totaal niet kent.", aldus Hamel.
”Het enthousiasme bij de Youtube-gebruikers was groot, nog altijd komen er Don't Ask-vertolkingen binnen. "Helaas was daar geen plaats meer voor in de video, ik moest zelf ook nog te zien zijn, haha." Op de website van Hamel komt dan ook een aparte pagina waarop de filmpjes in hun geheel te zien zullen zijn.

Concept/regie: knzpt.com, camera: hawkeyemedia.tv, graphics: iksi.nl, montage: Dennis van Kouterik

>>> Bekijk hier de clip

Wouter Hamel live
01-7 Park Open, Arnhem
05-7 Badcuyp, Amsterdam
11-7 Holland Casino, Rotterdam
12-7 North Sea Jazz Openings Gala, Rotterdam
13-7 North Sea Jazz Festival, Rotterdam
14-7 Dox' Family Afterparty @ North Sea Round Town, Rotterdam
       Dox' Family Allstar Band feat. vocalists Benny Sings,
       Wouter Hamel, Giovanca, Kofi Anonymous

www.wouterhamel.com
www.myspace.com/wouterhamel
www.doxrecords.com