ENIGE ECHTE 'IDOLS' DIT NAJAAR TERUG BIJ RTL 4

19-07-2007 @ 16:18

WENDY VAN DIJK EN MARTIJN KRABBÉ STAAN AANKOMENDE POPIDOLEN BIJ
De enige, echte, originele hitserie 'Idols' keert dit najaar terug bij RTL 4. Sinds het debuut in november 2002 is het format uitgegroeid tot een waar televisiefenomeen, waarbij zingend Nederland een buitengewone kans krijgt om een groot platencontract in de wacht te slepen. Wendy van Dijk die afgelopen jaar het succesvolle programma 'X FACTOR' presenteerde, staat samen met Martijn Krabbé en de popidolen in spé aan de start van de 4e editie.
Vanaf vrijdag 20 juli kunnen alle zangtalenten (tussen de 15 en 35 jaar) met de juiste uitstraling zich aanmelden via www.idols.nl . Iedere enthousiaste deelnemer krijgt een eerlijke kans op de veelbesproken 'sterrenstip' en maakt kans op verdere deelname aan het programma. De verrichtingen van de 'stars-to-be' zijn onder toeziend oog van een vernieuwde kritische jury vanaf dit najaar weer te volgen bij RTL 4.
Erland Galjaard, Programmadirecteur RTL 4: "Met 'Idols' hebben wij het originele format in handen dat al drie seizoenen een enorm succes is en wereldwijd nog steeds alle records verbreekt. Ik ben dan ook blij dat we het nieuwe televisieseizoen met een vernieuwde vierde editie van deze succesvolle zaterdagavondshow kunnen starten".
Website: Idols.nl