TALENT MAAKT BIJ EVERS STAAT OP KANS OP LAATSTE PLAATSEN IN THE VOICE OF HOLLAND

10-08-2010 @ 15:54

Vanaf deze week kunnen talentvolle zangers, zangeressen en duo’s zich ook aanmelden bij Radio 538 voor ‘The voice of Holland’, de ultieme zoektocht van vier Nederlandse topartiesten naar de nieuwe generatie supertalenten! Tijdens het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ worden in de eerste week van september de vier laatste plaatsen vergeven voor deze nieuwe tv-show op RTL 4!

Uit alle aanmeldingen selecteert Edwin Evers acht kandidaten die tijdens de duelweek live optreden in de radiostudio van Radio 538. Vier dagen lang gaan elke dag twee kandidaten met elkaar het zangduel aan voor een wildcard. De luisteraars van Evers Staat Op kiezen wie de winnaar van de dag is.

Na vier dagen treden de vier winnaars van deze wildcards onherkenbaar op voor de coaches van The voice of Holland: Jeroen van der Boom, VanVelzen, Angela Groothuizen en Nick & Simon. De coaches bepalen tijdens dit optreden met wie zij de strijd voor The voice of Holland aangaan. Dat doen ze ‘blind’ en luisteren alleen naar de stem - ‘the voice’ - van de kandidaten.

De beste deelnemers komen in een team onder aanvoering van de coaches. Samen met een professioneel team coachen en adviseren deze vier hun talentvolle pupillen, met alle kennis en ervaring die zij hebben. Ze gaan zelfs mee het podium op om mee te zingen. De presentatie van ‘The voice of Holland’ is in handen van Martijn Krabbé. Degene die deze bijzondere talentenjacht wint, gaat een lange veelbelovende toekomst tegemoet. En één ding is zeker: Nederland is na deze show een ster van grote klasse rijker!

Opgeven kan via: www.EversStaatOp.nl

Uitzending: RTL 4, najaar 2010 op vrijdagavond tussen 20.30 uur en 22.00 uur.
Producent: Talpa.
Partner: Vodafone.
Digital Agency: Clockwork/Ordina