Sex, Drugs & Rock 'n' Roll Highschool

29-04-2007 @ 10:43

Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool is een éénmalig, gratis, schitterend vormgegeven en superdik magazine over platenmaatschappijen, boekingskantoren, managementbureaus, clubs, festivalorganisatoren en alle andere bedrijven die samen de muziekindustrie vormen. Is dat er dan niet allang? Nee, vreemd genoeg niet. Er zijn talloze tijdschriften over bands, maar niet over de mensen erachter. In oktober 2007 komt daar verandering in. Dan verschijnt het éénmalige tijdschrift Sex, Drugs & Rock 'n' Roll Highschool, de website is nu al online!
Op www.rockmagazine.nl vind je onder meer:
  * De resultaten van de enquête die werd gehouden onder ruim 200 mensen die werkzaam zijn in de muziekindustrie en zo’n 150 studenten aan muziekgerelateerde opleidingen
  * Een beroepskeuzetest. Werk je nog niet in de muziekindustrie, maar zou je wel willen? Met deze test kun je erachter komen voor welke functie je geschikt bent.

Verder kun je via de site het tijdschrift tegen verzendkosten bestellen. Je krijgt dan in oktober niet alleen het tijdschrift keurig thuis in de bus, je ontvangt ook een persoonlijke code waarmee je kans maakt op verschillende prijzen.
Voor meer informatie
Rock 'n' Roll Highschool
www.rocknrollhighschool.nl