NICK EN SIMON IN VOLOP BEELD

20-07-2006 @ 14:54

Het gaat goed met Nick & Simon, de nieuwkomers in de Nederlandse muziekwereld. Hun titelloze debuutalbum staat nog steeds stevig in de Album Top 100, terwijl hun tweede hitsingle "Verloren" veelvuldig op diverse radiostations te horen is. De single staat bovendien al enige tijd in de singlelijsten.
Al met al aanleiding voor SBS6 om op donderdag 20 juli om 19.25 uur in de vroege editie van SBS 6 Shownieuws een special rond het Volendamse duo uit te zenden. Hierin zijn de mannen in hun thuishaven Volendam te zien met presentatrice Ellemieke Vermolen, maar ook onderweg naar n van de vele optredens die zij met groeiend succes in het land geven. Hier valt te zien hoe uitbundig de reacties op hun werk op het podium van in het bijzonder de vrouwelijke fans zijn! Maar ook leert de kijker de twee jonge zangers/liedjesschrijvers gewoon wat beter kennen. Shownieuws zal het programma op 21 juli s'morgens tussen 10 een 11 uur herhalen! Een regelrechte aanrader
Op zaterdag 22 juli a.s. zal in het programma "Het Piratenfestijn", eveneens op SBS6, een andere kant van de jonge nieuwkomers te zien zijn! Tijdens diverse optredens voor enorme hoeveelheden fans van het Nederlandstalige lied op de populaire Piratenfestivals staan Nick & Simon de sterren van de hemel te zingen. Onder aanvoering van piratenhoofdman Willie Oosterhuis en zijn rechterhand Jannes zal het piratengehalte van de Volendammers in kaart gebracht gaan worden. Aanvang van dit programma is 16.00 uur!
(artist & company)
meer info: www.nickensimon.nl
boekingen: www.volendammusicbv.nl