Navarone support act van Bon Jovi in goffertpark in nijmegen

25-02-2019 @ 09:24

Navarone gaat het voorprogramma verzorgen van Bon Jovi tijdens hun concert op 13 juni in het Goffertpark in Nijmegen. De Nijmeegs-Amsterdamse band stond afgelopen vrijdag in de finale van The Voice Of Holland. Al eerder werd bekend dat ook Kensington door Bon Jovi is uitgenodigd om als special guest op te treden in het Goffertpark deze avond.

Al sinds de release van het debuutalbum A Darker Shade Of White in 2012 draait de Nijmeegs-Amsterdamse band Navarone mee op de allerhoogste versnelling in de Nederlandse rock-’n-roll-wereld. De band brak door bij het grote publiek door hun deelname aan dit seizoen van The Voice Of Holland. Ze wisten de finaleronde te bereiken en eindigden in de top drie.

Navarone is opgericht in 2008 en combineert elementen uit soulvolle seventies rock met invloeden uit de grunge en alternative rock. Ze staan bekend om hun strakke liveshows en de fenomenale zangstem van zanger Merijn van Haren. Het vijftal heeft al op meerdere grote podia en festivals gestaan, waaronder Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop, Down The Rabbit Hole en het Hongaarse Sziget Festival.

BON JOVI - This House Is Not For Sale
Special guest: Kensington
Support act: Navarone

Donderdag 13 juni 2019, Goffertpark, Nijmegen

Aanvang: 17:30 uur | Entree: vanaf €88,48,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bonjovi
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (€0,60 p/m).