DAUWPOP maakt line-up bekend voor 4 september

18-02-2021 @ 16:24

Festival in Hellendoorn kondigt groot deel line-up aan voor 4 september 2021

Het festival Dauwpop in Hellendoorn kondigt de eerste reeks namen aan voor de editie van 4 september. De organisatie kondigde al aan zoveel mogelijk namen mee te willen nemen van de afgelaste editie in 2020. Met veel trots maakt Dauwpop bekend dat o.a. Kensington, Chef’Special, Typhoon, Eefje De Visser, Bökkers, Bilal Wahib, Joost, S10, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy en veel meer acts naar de Hellendoornse bossen trekken op zaterdag 4 september.

Vanwege het Coronavirus kon de editie van het eendaagse festival in 2020 helaas niet doorgaan en óók de editie die op 29 mei a.s. gepland staat, dreigt niet door te gaan vanwege de voortdurende pandemie. Vandaar dat er een nieuwe editie gepland staat in de nazomer op 4 september. Er is nog te weinig zicht op tours van buitenlandse acts vanwege de reisbeperkingen die er gelden rondom de uitbraak van Covid 19. Dauwpop houdt de ontwikkelingen en maatregelen rondom de pandemie scherp in de gaten en hoopt later nog wat extra (buitenlandse) namen te kunnen toevoegen aan de poster.

De kaartverkoop is reeds in volle gang. Meer dan de helft van de tickets waren al verkocht voor de oorspronkelijke editie in 2020. Kaarten voor Dauwpop 2021 zijn te halen via www.dauwpop.nl Via die website kan je ook meer informatie krijgen over het programma en randzaken van de nieuwe editie van Dauwpop.

Programma Dauwpop 2021

Kensington * Chef’Special * Typhoon * Eefje De Visser * Bökkers * S10 * Dopebwoy * Bilal Wahib * Sports Team (UK) * Kris Kross Amsterdam * The Partysquad * Wies * Pip Blom * Klangstof * Sons * Joost * Drukwerk * Thijs Boontjes Dans- en Showorkest * Zwangere Guy * Darlyn * ADF Samski * Ashafar * Gotu Jim * Beatcrooks * Partnerruil * Personal Trainer * Ploegendienst * Heavy Lungs (UK)

Binnenkort volgen meer namen!

https://www.facebook.com/DauwpopHellendoorn