Armin van Buuren op stap met Mr. Probz, Niels Geusebroek en Metropole Orkest

10-05-2015 @ 11:33

Nadat Armin van Buuren eerder deze week zijn nieuwe single 'Another You' live ten gehore bracht bij RTL Late Night, samen met Mr. Probz, Niels Geusebroek en het Metropole orkest, presenteerde hij afgelopen vrijdag de Top 40 samen met Jeroen Nieuwehuize op Radio 538. De single met Mr. Probz is sinds 8 mei officieel uit via Armada Music.

De release van 'Another You' is ingeluid door een exclusieve periode op Spotify, waar de single binnen twee weken meer dan zeven miljoen keer gestreamd werd. De single kwam mede daardoor een dag vóór de officiële release binnen op de 24ste plek van de Billboard Hot Dance/Electronic Songs Chart. De single veroverde daarnaast ook de 29ste positie in de Nederlandse Top 40. 'Another You' is de eerste single van Van Buuren’s aankomende studio album, dat in de herfst wordt verwacht.

Armin van Buuren: “Het was geweldig om een nummer met Mr. Probz en Niels te maken, omdat we onze eigen ideeën en stijl in de single kwijt konden. Ik ben trots dat de single zo goed is ontvangen en miljoenen keren gestreamd is in de eerste paar dagen. Ik ben heel benieuwd hoe de single het verder gaat doen.

Naast de Mark Sixma remix, die ook is uitgebracht, verschijnt er nog een remix. Die versie is gemaakt door de Nederlandse DJ/producer Headhunterz, en is afgelopen weekend door Armin onthuld tijdens zijn optreden op het hoofdpodium van Tomorrowland Brasil. 

http://www.arminvanbuuren.com/

downloadlink single