Armin van Buuren verrast Miami met nieuwe single samen met Mr.Probz

29-03-2015 @ 11:43

Armin van Buuren, één van ’s werelds grootste dj’s en de voor een Grammy genomineerde EDM producer, brengt zijn nieuwste single, ‘Another You’ ft. Mr. Probz, uit op 8 mei 2015.

Another You’ is de eerste single van Armin’s nieuwe studioalbum, dat in de herfst van 2015 verwacht wordt. De Mark Sixma remix van de single is door Armin voor het eerst gedraaid tijdens zijn dj-set op het hoofdpodium van Ultra Music Festival in Miami.

Met 17 jaar ervaring als DJ, producer en componist van elektronische muziek staat Armin aan de top van de muziekindustrie. Mede door de wereldwijde, explosieve groei van Electronic Dance Music heeft Armin ook buiten de Dance-scene bekendheid vergaard, met hits als ‘This Is What It Feels Like’ met Trevor Guthrie, van Armin’s laatste studioalbum ‘Intense’. Dat leverde Armin in 2014 een Grammy nominatie op in de categorie ‘Best Dance/Electronic Recording’. ‘This Is What It Feels Like’ is niet van de radio af te slaan en kreeg wereldwijd meerdere platina, gouden en zilveren awards, waaronder zeven maal platina in Nederland.

Voor Mr. Probz is ‘Another You’ de opvolger van zijn singles ‘Nothing Really Matters’ en ‘Waves’, waarvan laatstgenoemde onder meer #1 werd in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Armin ontmoette Mr. Probz tijdens de Buma Awards in Nederland, waar Armin een prijs ontving voor de meest gedraaide single op de Nederlandse radio. Rond die tijd was Mr. Probz’ hitsingle ‘Waves’ net uitgekomen en enorm populair aan het worden. Zij bleven vervolgens contact houden, waarna Mr. Probz zich in de zomer van 2014 plots in Armin’s studio bevond. Daar liet hij een korte, ruwe versie van ‘Another You’ horen, dat mede geschreven is door Niels Geusebroek. Armin en zijn productiepartner Benno de Goeij begonnen direct om het stukje muziek tot een volwaardige single te maken, waarna het team, aangevuld met Michiel Eilbracht, Niels Geusebroek, en Mr. Probz, bijeen kwamen. In de Wisseloord Studio’s in Hilversum werden extra vocalen opgenomen, samen met een live orkest.  ‘Another You’ was in februari 2015 een feit.

Armin: “Mr. Probz en ik konden van begin af aan fantastisch met elkaar opschieten, ondanks dat wij muzikaal zo verschillend zijn. Ik denk dat wij elkaar aanvullen en dat wij beiden onze sterke punten meenemen in de studio. Dat is precies wat ‘Another You’ zo speciaal maakt en ik hoop écht dat iedereen de single geweldig vindt.

Beluister het debuut van ‘Another You’, in de vorm van de Mark Sixma remix, tijdens Armin’s set op het hoofdpodium van Ultra Music Festival 2015 in Miami op 28 maart. “Another You” komt uit op 8 mei.

Armin van Buuren ft. Mr. Probz - Another You (Mark Sixma remix) [Live @ UMF 2015 Miami]

http://www.arminvanbuuren.com/

https://www.facebook.com/MrProbz