Cloud 9 Music en Nouveau Riche Music gaan samenwerking aan

09-05-2015 @ 17:30

Nouveau Riche Music, het eigenzinnige label van producer Boaz van de Beatz wordt met ingang van direct door Cloud 9 Music vertegenwoordigd.

Artiesten die eerder tracks op Nouveau Riche Music uitbrachten zijn Jebroer, Stepherd, Leo, Skinto, NoizBoiz, Kid de Blits, Boaz van de Beatz en Mr. Polska. Deze laatste bracht recentelijk zijn album “Snoller” uit, imet de hit “Ravotten”. Voor 2015 staat nog een groot aantal releases in de planning, waaronder een nieuwe Mr. Polska single.

Boaz van de Beatz, het creatieve brein achter het label, alsmede de producer van de meeste releases op het label: “Ik heb er zin in , er ligt veel muziek klaar. We proberen met Nouveau Riche altijd nieuwe dingen te doen, en met Cloud 9 erbij kunnen we dit met de wereld delen.

Bas Kaspers, Creative Director Cloud 9 Dance: “Ik ben trots om een label als Nouveau Riche Music te mogen verwelkomen bij Cloud 9. De frisheid van het label, de vooruitstrevende sound en de eigenheid van de artiesten maken dat Nouveau Riche een mooie toevoeging is en een terrein betreedt waarop wij nog niet eerder actief waren. Iemand als Boaz staat altijd vooraan bij nieuwe ontwikkelingen en dat valt internationaal gezien ook op. Een geweldige uitdaging om het label daar net zo veel aanzien te geven als het in Nederland al heeft verkregen.”

Cloud 9 Music, gestart in 2004, heeft diverse divisies. Als muzieklabel vertegenwoordigt men onder andere Hardwell en zijn label Revealed Recordings, het label Mix Mash van Laidback Luke, alsmede een catalogus met meer dan 20.000 masters. De muziekuitgeverij vertegenwoordigt onder andere Armin van Buuren, Hardwell, W&W, Han Kooreneef en Daniel Gibson.

http://www.nouveaurichemusic.com/

http://www.cloud9music.nl/