Rowwen Hèze met soulzangeressen op clubtour

22-09-2014 @ 11:53

In september en oktober doet Rowwen Hèze samen met drie Soulzangeressen 11 clubs aan in Nederland. Het is een unieke muzikale samenwerking voor de Limburgse band die de exclusieve tour “Club America” brengt.

Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens Club America. Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat ze het 'Americaans' machtig zijn geworden. Tijdens de Clubtour wordt het voorprogramma verzorgd door Mattanja Joy Bradley.

Zanger Jack Poels: Club America; aan de vooravond van ons dertig jarig bestaan, geven we onszelf een cadeau. We zijn allemaal fan van de film The Commitments die gaat over een Ierse band die soul gaat spelen, daar hebben we inspiratie uit geput. Uiteraard blijft het de muziek van Rowwen Hèze. Maar om deze te mengen met het geluid van vier soul-ladies, inclusief Mattanja die het voorprogramma gaat verzorgen, is op voorhand al geweldig. Enige minpunt; het zijn maar elf concerten.

De clubtour start op donderdag 25 september in een uitverkocht Nirwana in Lierop. Meer informatie en onze volledige touragenda is beschikbaar op www.rowwenheze.nl